Spring 2011

Bon dia

Encara que la meva carrera com a artista professional va començar el 1989, m'agradaria començar aquest butlletí fent una avaluació dels últims 8 anys amb més de 400 actuacions realitzades a Europa, on poso tota la meva energia, totes les meves esperances ... en servei d'aquesta gran aventura.

Aprofito aquesta oportunitat per donar-li les gràcies un cop més, així com a tots / es els que van contribuir directament o indirectament a aquest èxit! Trobareu una llista parcial aquí baix i les meves disculpes si pel camí em vaig oblidar d'esmentar alguns / es protagonistes ...

Però això no és tot, la vida dels nostres espectacles i la companyia continuen existint. Pot trobar a AGENDA informació relacionats. No dubti en contactar-nos si voleu venir a veure'ns i / o si necessita més informació.

Moltes gràcies a:
David Vossen multifacètic intèrpret i intens coautor de "Oxymoron" www.davidvossen.net
Vania D'Angelo i Kevin Troussart lleials i molt professionals intèrprets de "Chrysalis"
François-Xavier Randour per la seva saviesa com www.coach-therapeute.com
Michou Swennen "mestra" de dansa i composició coreogràfica
Louis Spagna per la seva excel.lència en l'ajuda a la posada en escena i tècniques actorals
Marià Bolfarini per la seva creatius consells i suport
Isabel Carbajal per les seves traduccions clares i precises
Nicolas Simó per les seves extraordinàris enregistraments de vídeo (i totes els còpies en DVD!)
Christophe Lecoq per les seves creacions de llums i més que eficient tècnic llum i so
Marie Ghislaine LOSSEAU per la seva ajuda en la creació de vestuaris i accessoris
Marine Liard per la seves excel.lents fotos i ajuda com a tour manager
Pedro Helmut Lang, un excel.lent compositor
Benjamin Van Thiel i els seus perfectes plànols de llums
Jêrome Pérez Julie Bekkari, uns super tècnics de llums
Benoit i Emilie Vossen i els seus més que útils fotos i dissenys gràfics
Graziella Boggiano i la seva veu única
Mónica Moure i les seves traduccions
Sandrine i les seves fantàstiques fotos
Caroline Cybula, una gran intèrpret i col.laboradora
Celine Brynart, una bella creativitat
Noemi Raitanen i els seus justos articles de premsa
Benjamin Hubin i la seva ajuda en l'edició de so
Mathieu Goedefroot, eficaç creatiu gràfic
I a tots els que d'una manera o altra ens han ajudat, o simplement han vingut a veure els nostres espectacles.
MIL GRÀCIES!


També ens agradaria agrair a les organitzacions amb les quals treballem i que donen suport a la nostra feina, entre d'altres:
Catherine Magis, Benoit Litt i tot l'equip de l'Espace Catastrophe, amb qui treballem junts des de fa 13 anys (cursos / tallers, performances, residències, suport administratiu, consells ...)
Oonagh Duckworth Le Bal Moderne, una col.laboració que es remunta a 8 anys amb extraordinaris fruits! Gràcies a Christine Tinlot, Marie Angibaud, Joke Quaghebeur, i als coreògrafs - ballarins i assistents.
Jeanne Pigeon, Julie Gits, Nathalie Sparino i tot l'equip del Théâtre Montagne Magique que han programat amb respecte i amor, 3 espectacles de la companyia.
Tanja Ruiter i Huub Heye HHProducties amb qui compartim la tasca emocionant, però de vegades dura de la Diffusion / venda.
Emma i Christine i La Roseraie, en el qual hem super bé assajat
Alain Coulon i el CAR Ath, que ens va donar l'oportunitat de fer dos dels nostres estrenes de la versió carrer en el seu festival "Sortilèges", a més de co-produccions i residències

Però la llista continua amb: Jean-Pierre Houet i Conchita Fernandez del CC Engis, Alain Smitz de Chassepierre, France Debaere i Daphné Liberatore Fêtes Romanes, Benoit Van Oost i Marie Christine Baeyens i Sara Lemaire de la Maison de Cirque, Emmanuelle i Thomas del CC Bastogne, Jean-Pierre i Fabrice del CC Nassogne, Olivier Latitude 50, Youri Messen del Monde du Cirque Genève, MiramirO, Olga Fraile i Cuarta Pared, Stéphanie Pecourt i Corinne i Ismael i el WBDT, Florence Grosjean i el WBI Wallonie Bruxelles International, Fani Benages i Fréderique, Christophe i Lise del Belgart, Ana Rita Barata i Rodrigo i Voarte Lisboa, Nati Bull i Danza Trayectos, Christophe Blandin i Culture O Centre France, Dzoni i Anica de FIAT Montenegro, Bruno Delmotte de La Maison de Culture de Tournai, Aleksandra i Andreas de Calanchi del festival San Marino, Hanne Van Waeyenberge de Parts, Sandrine de Luz de La Plateforme Francia, Olga Alvarez del Festival Dansa També, Fernando Lima de Electrica Proyectos Culturales, Natalia Medina i Masdanza Gran Canaria, Michel Caserta i la Biennale Nationale de Danse du VDM, An Joseph i De Warande Turnhout, Guillaume Baschet-Sueur de Artemrede Portugal…


Cordialement


Jordi L. Vidal